9 orange blomster til haven

Hvis du kan lide lyse farver, er orange blomster selvfølgelig en god mulighed. Der er sikkert mange flere planter, der har denne slående farve, end du måske tror. Der er også buske, der pryder sig med orange bær. På den måde behøver du ikke at gå glip af denne muntre farve hele året rundt. Det bedste er naturligvis, at orange også er en farve, der står i perfekt kontrast til grøn, men der er også andre vidunderlige farvekombinationer mulige. Nedenfor finder du en oversigt over navne og blomstertyper af orange blomster.

Troldnød
Denne busk (eller faktisk et lille træ) er en nøgen blomstrende plante. Det betyder, at blomsterne kommer på det bare træ. Det er netop derfor, at blomsterne er så slående med deres orangefarvede kronblade. Troldnødden blomstrer også midt om vinteren og spreder en vidunderlig duft, når resten af planterne hviler. Det er ikke for ingenting, at de kalder det magi.

Krokus Golden Bunch
Krokusser lyser foråret op med deres smukke blomster i mange forskellige farver. De er et forvarsel om det øjeblik, hvor hele haven igen vil komme til at leve op i overstrømmende farver. Golden Bunch er noget mindre almindelig end andre farver. Det er faktisk overraskende, for de orange/gule blomster giver virkelig et særligt præg på denne tid af året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *